ATC-SIG s’integra al Grupo Asesores Locales (Grupo AL)

El passat mes de juny, el Grupo Asesores Locales (Grupo AL) ha adquirit els capitals socials de les entitats ATC-SIG, slu i AUDIFILM ABI, slu.

Integrat per més de sis-centes persones, Grupo AL ha desenvolupat la seva activitat professional en els àmbits genèrics de les assistències en matèria de consultoria, serveis de col·laboració externa i assistència informàtica a les àrees econòmiques de les Entitats Locals, així com a la formació i producció editorial dirigida, específicament, a les esmentades Administracions.

Imatges corporatives del Grupo AL i ATC-SIG

Imatges corporatives del Grupo AL i ATC-SIG

Com a model de col·laboració, Grupo AL proposa una prestació absolutament circumscrita a l’àmbit tècnic, completament exempta de qüestions d’opinió, i absolutament subordinada als criteris de la pròpia Administració, única titular dels serveis públics en els quals participem instrumental i operativament. Cenyint-nos al nostre paper, tractem de ser útils als nostres clients i, fugint de tota pretensió invasiva, cercant sempre l’excel·lència. Qualsevol altra interpretació del nostre propi paper simplement generaria elements distorsionadors en l’espai restringit del personal tècnic o dels càrrecs electes.

Podeu veure un resum de l’acord clicant el següent enllaç